نوشته شده توسط : نازی



 

 

١٠ روش طبیعی برای مقابله با نیش پشه

 

 

یکی از بزرگترین و شاید یگانه موردی که در فصل‌های گرم به ویژه تابستان، افراد مختلف در نقاط گوناگون جهان با آن سر و کار دارند، نیش پشه‌ها و سوزش جای آن است. پشه‌ها نیش می‌زنند و پس از 24 ساعت می‌میرند، اما جای نیش آن‌ها که سوزش دارد و قرمز شده، برای مدتی می‌ماند و باعث آزار فرد می‌شود.

 


10 راه طبیعی وجود دارد که می‌توان از آن‌ها برای مقابله با پشه‌ها و رهایی از نیش این حشرات به ویژه در طول شب استفاده کرد. اولین روش ، خلاص شدن از آب‌های راکد در اطرافتان است. به عنوان مثال، ظروف آب حیوانات خانگی و حوض‌ها محل مناسبی برای تخم‌گذاری این پشه‌ها و گسترش دامنه فعالیت آن‌هاست.

 


دومین راه ، کاشتن و یا نگهداری از گیاهان چون علف گربه،‌ اکلیل کوهی، بالنگ، استوخدوس، دارچین و نعناع است. این گیاهان مانع جذب پشه‌ها می‌شوند یا به عبارتی به گیاهان پشه‌گریز معروف هستند.

 


سومین روش ، این است که از سیر استفاده کنید. پشه‌ها همانند خون‌آشام‌ها از این گیاه نفرت دارند. اگر از بوی سیر متنفرید، یک تکه پارچه را در آب سیر خیس کنید و پس از خشک شدن، آن را خارج از اتاق و یا محلی که زندگی می‌کنید، آویزان کنید. اگر هم برایتان فرقی نمی‌کند که بوی سیر بدهید، یک حبه سیر را چهار قسمت کرده و یکی از این چهار قسمت را له کرده و با پنج لیوان آب مخلوط کنید و به صورت اسپری درآورید و به خود بپاشید. این روش پشه‌ها را از شما دور می‌کند. همچنین می‌توانید یک بوته سیر را از سر در اتاقتان آویزان کنید.

 


چهارمین راه ، این است که گیاه مریم گلی و اکلیل کوهی را درون زغال کباب بریزید. این روش به راحتی پشه‌ها را دور می‌کند. استفاده از روغن‌ها و عصاره‌های طبیعی چون اوکالیپتوس، دارچین و روغن کرچک هم برای دفع نیش پشه‌ها به کار برده می‌شوند. برای استفاده از این روش، 10 تا 25 قطره از این روغن‌ها را درون دو قاشق غذاخوری حلال، مخلوط کرده و به بدن بپاشید.

 

 

 

پنجمین راه دفع پشه‌ها این است که در زمان‌هایی که این حشرات بیشترین فعالیت خود را دارند، ‌از بیرون رفتن خودداری کنید. پشه‌ها اکثرا در زمان طلوع و غروب خورشید فعال‌تر می‌شوند. به همین دلیل 30 دقیقه قبل و بعد از غروب و طلوع از خانه خارج نشوید تا از شر نیش این پشه‌های مزاحم در امان بمانید.

 


ششمین راه
 ، پشه‌ها به سمت لباس‌های تیره جذب می‌شوند. به همین دلیل، بهتر است در زمانی که خارج از خانه هستید از پوشیدن لباس‌هایی با رنگ‌های تیره خودداری کنید. لباس‌های رنگ روشن و سفید مانع پشه‌ها هستند. هفتمین راه ، عطرها و صابون‌هایی با رایحه‌های گل‌ها هم جاذب پشه‌ها هستند. پس بهتر آن است که در خرید این محصولات آرایشی دقت کنید تا از نیش پشه‌ها در امان بمانید.

 

منبع:

https://www.beytoote.com/housekeeping/skill/natural-method-deal-mosquito-bites.html



:: بازدید از این مطلب : 62
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نازی

 

 

مرحله دوم: لوله کردن همه لباس ها را ادامه می دهیم و همه را به کناری خارج از چمدان می گذاریم.

 

نحوه بستن چمدان برای یک سفر طولانی

 

 

مرحله سوم: کفش ها ابتدا در ساک قرار داده و بعد لباس های دیگر مانند شلوار و شلوار جین که می توانند شکل ونظم به لایه های زیرین بدهند روی کفش ها قرار می گیرند.

 

نحوه بستن چمدان برای یک سفر طولانی

 

 مرحله چهارم: چیدن لباس ها را ادامه می دهیم، لایه های بیشتری را شکل می دهیم و لباس را مرتب و محکم در کنار هم قرار می دهیم.

 

نحوه بستن چمدان برای یک سفر طولانی

 

 

مرحله پنجم: سبک ترین وسایل و وسایلی که می بایست بیشتر در دسترس باشند، آخرین چیزهایی هستند که اضافه می شوند و لایه های رویین را شکل می دهند.

 

نحوه بستن چمدان برای یک سفر طولانی

 

 

مرحله ششم: لوازم بهداشتی وآرایشی همچون شانه و کیف دستی روی سایر لباسها واقع می شوند. چمدان به راحتی بسته خواهد شد و هیچ نیازی به بالا و پایین پریدن یا نشستن روی آن نیست !.

 

نحوه بستن چمدان برای یک سفر طولانی

 

 
در این تصویر شما نمونه ای از همان وسایل را دارید اما به صورت تا شده و به روش متداول که همه می شناسیم.

 

نحوه بستن چمدان برای یک سفر طولانی

 

 

اگر مسافرت کوتاه تری در پیش داشتیم و نیاز زیادی به تعویض چندین دست لباس و استفاده از وسایل نبود می توان از روش دیگری استفاده کرد.

 


مرحله اول: لباس و مانتو در کف چمدان قرار گرفته به طوری که کناره های لباس از چمدان بیرون باشد.

 

نحوه بستن چمدان برای یک سفر طولانی

 

 

مرحله دوم : وسایلی که چروک شدن آن ها کمتر مهم باشد به همراه لوازم بهداشتی در وسط واقع می شوند.

 

منبع:

https://www.beytoote.com/housekeeping/skill/closing-down-chamedan-long-trip.html



:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 بهمن 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : نازی

 

 

رسوب زدایی سماور و کتری

 

 

براي از بين بردن رسوب آهكي درون كتري و سماور مي توانيد:

 

الف: كتري را داغ كنيد و ناگهان مقداري آب يخ درون آن بريزيد( براي اين منظور نبايد كتري بسيار داغ شود كه موجب ريختن لحيم آن مي گردد.)

 

ب: مي توانيد مقداري سركه درون كتري ريخته و مدت 10 دقيقه بجوشانيد و سپس آن را شسته و خشك كنيد.

 

 

ج: راه سوم كه يكي از راه هاي جلوگيري از رسوب گرفتن كتري و سماور است به اين صورت است كه گوش ماهي يا فلس صدف را در كتري انداخته تا آهك موجود در آب را جذب كند.( قلوه سنگ نيز مفيد است.)


د: راه ديگري كه براي رسوب زدايي مفيد است اين است كه در ظرف مورد نظر مقداري ( بستگي دارد به نوع ظرف) 2 يا 3 سيب زميني رنده كنيد و مدت نيم ساعت با آب درون آن،بجوشانيد و بعد يك تكه زاج سفيد كوبيده، به آن اضافه كنيد و نيم ساعت ديگر بجوشانيد مشكل رفع خواهد شد.


ه: مي توانيد براي جرم گيري آن مقداري جوش شيرين ( آب همراه جوش شيرين) را درون ظرف بگذاريد و روي شعله بگذاريد و بعد اگر هنوز به طور كامل پاك نشده همين كار را تكرار كنيد ثمربخش خواهد بود.

 

 


و: براي اين منظور مقداري آب درون كتري بريزيد آن را در مدت نصف روز در جايخي يخچال قرار دهيد. پس از گذشت مدت مذكور آن را درآورده پس از خارج شدن يخ از آن كتري رسوب زدايي مي شود ( به شرطي كه مقدار رسوبات زياد حجيم نباشد).

 

 

منبع:

https://www.beytoote.com/housekeeping/skill/sediment-removal-samovar-kettle.html



:: بازدید از این مطلب : 64
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : سه شنبه 7 بهمن 1399 | نظرات ()